Az országban, de talán Európában is egyedülálló különlegesség a Wellness Hotel Balaton tetején található medence és napozó. Franciaágyas, légkondicionált kis apartman, zuhanyzó, WC és 2 különálló körpanorámás terasz kizárólagos használatát nyújtja 2 fő részére (esetleg 1 kisgyerek), 24 órára 100.000 Ft-ért.

A medence teljesen felszerelt, benne víz alatti fényorgona, ellenáram, ülőpad masszázs, nyakzuhany, jakuzzi található. Körülötte gyönyörű, színes virágok. A medence mellett dísznövények, 3 személyes ülőhinta, 3 napozóágy, 2 napozó szék, egy rattan ülőgarnitúra asztallal a bútorzat. 15 literes Bitburger hordós sör van behűtve, ami hozzá tartozik a szolgáltatáshoz. Vacsora és reggeli is az ellátás része, de azt lent az étteremben lehet elfogyasztani. Az élményhez hozzá tartozik egy nagy méretű TV, amely a medencéből is vezérelhető, UPC több mint 200 programjával.

A Tribünről gyönyörű panoráma látható a Balatonra, Badacsonyra és az Északi hegyvonulatra. A Tribün felett van a Csúcsnak nevezett körpanorámás napozóterasz 2 pálmafával és 2 fenyőfával. Napozóágy ide is felvihető, ahol árnyék nélküli napozás biztosított.

A tetőtéri apartman és medence kizárólag a bérlő által használható. A szállóvendégek közül senki nem mehet fel, csak az, aki a napi díját kifizette.